Bodes Girona Can Toscà

Un espai de somni per un dia especial

La Finca Can Toscà t'ofereix la combinació d'un entorn natural idílic, una arquitectura rural històrica, una gran capacitat d'espais, un equip professional especialitzat en l'organització de celebracions i una gastronomia d'alta qualitat feta a mida per a cada ocasió. Can Toscà és sinònim de celebracions des de 1987.

Una finca polivalent

La nostra Finca disposa de diferents espais interiors i exteriors: la Masia, el Paller i la seva Carpa adherida, la Carpa annexa en forma d'estel, les terrasses enrajolades, els jardins, el parc infantil... i tots ells estan a la vostra disposició per fer realitat el dia més especial, i en qualsevol época de l'any.

Extensos espais exteriors

Can Toscà gaudeix d'una gran extensió. Les diferents terrasses i jardins que conformen el nostre complex, tenen la capacitat d'allotjar tant bodes íntimes com celebracions multitudinàries, i ens permetran crear l'ambient que desitges per a tu i els teus convidats. El jardí infantil serà l'espai perfecte per fer gaudir, també, a la mainada.

Servei de Wedding planner

A Can Toscà comptem amb un equip professional en l'organització de celebracions, que tindrà cura de tos els detalls del teu dia més especial, i amb qui treballareu mà a mà i us guiarà en tot moment en la planificació perfecta.

Servei de Catering per a bodes

Us oferim una gastronomia ideada especialment per a bodes, que podreu personalitzar a diferents nivells, fusionant gastronomia i espai. A més, tindreu la possibilitat de comptar amb qualsevol dels nostres càterings homologats i crear una experiència gastronòmica a mida.

Galeria de fotos