L'entorn

Al cor de Girona

La Finca de Can Toscà es troba a 20 min. de Girona capital i a 30 de Banyoles, en un espai natural privilegiat, envoltat de muntanyes i valls amb un passat volcànic. És sense cap mena de dubte un lloc únic per gaudir de la gastronomia en família o celebrar esdeveniments especials.

Canet d'Adri, Rocacorba i la Vall de Llémena

Canet d’Adri pertany a la Comarca del Gironès. Es troba a la zona muntanyosa dominada per la Serra de Rocacorba (985m.), que separa el pla de Girona de la Vall de Llémena, on reposa el nucli més important del vulcanisme al Gironès. Ja existien referències de la Vall d’Adri des de l’any 2500 a.C., com el dolmen de Montbó. Un paratge a visitar són les gorgues de la Font de la Torre, excavades sobre pedra basàltica que recorden el passat volcànic de la zona.

Girona capital

Girona, capital de la província, és una ciutat amb una història mil·lenària que sap conviure perfectament amb la modernitat i comoditats dels nostres dies. El seu nucli històric el trobem delimitat pel passeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies i de la baixa edat mitjana. Girona compta amb elements monumentals únics amb notables riqueses artístiques, entre les que destaquen el call jueu, un dels més ben conservats de la península ibèrica, els banys àrabs, la catedral, amb la nau única més ampla del món en estil gòtic, o les acolorides cases a la vora del riu Onyar.