La Finca Can Toscà

Un espai natural espectacular al cor de Girona

Situada a 12 km de Girona i envoltada d'un magnífic paratge natural com la Serra de Rocacorba i la Vall de Llémena, La Finca Can Toscà esdevé un espai únic on celebrar esdeveniments inoblidables o gaudir dels nostres menús diaris. Una finca amb història, formada per amplis espais exteriors, interiors i zona de pàrquing, que ens permeten oferir-vos experiències absolutament personalitzats, tant familiars com d'empresa.

La Masia

La Masia data aproximadament de 1786, tot i que es troben referències del Mas de 1420. La masia ha estat rehabilitada totalment sense perdre la seva autenticitat, una restauració que es va dur a terme a principis dels anys 80, inaugurant-se en el servei de banquets per celebracions el 6 de desembre del 1987.

Les Sales interiors

La Masia té una planta en forma de "L" i es compon de planta baixa, pis superior i golfes. Amb una capacitat total per a 280 persones (381 cocktail), la Masia de can Toscà disposa de 5 sales diferenciades.
• Capacitat Sala 1: 60 pax - 81 cocktail
• Capacitat Sala 2: 20 pax - 28 cocktail
• Capacitat Sala 3: 20 pax - 28 cocktail
• Capacitat Sala 4: 20 pax - 28 cocktail
• Capacitat Sala Superior: 160 pax - 216 cocktail

El Paller i les Carpes

Can Toscà disposa d'una construcció independent de La Masia, que es correspon amb l'antic Paller. Es un espai format per una àmplia planta baixa diàfana amb una carpa d'ampliació adherida. A més, es disposa d'un espai annex amb una segona carpa en forma d'estel.
• Capacitat Paller: 50 pax - 68 cocktail
• Capacitat Carpa Paller: 160 pax - 216 cocktail
• Capacitat Carpa Estel: 80 pax - 108 cocktail

Els Exteriors

La Finca Can Toscà us permetrà gaudir d'amplis espai exteriors enrajolats i de gespa, que podran ser utilitzats com a terrasses pels àpats, actes de celebració diversos o espais d'esdeveniments corporatius. La gran amplitud de la que disposa la Finca permet la instal·lació de tarimes per a concerts, la col·locació de carpes, Showrooms...

Els Jardins, el Parc i la zona d'aparcament

La Finca disposa d'una extensa zona enjardinada, que ens permet oferir la celebració d'esdeveniments sobre gespa natural. Tanmateix, els jardins tenen un parc infantil, ideal perquè la mainada pugui gaudir d’un espai dedicat només a ells. La zona d'aparcament també disposa d'una gran capacitat.

Galeria de fotos