La Gastronomia

Una àmplia oferta gastronòmica

Cuina casolana, cuina catalana tradicional, menús vegetarians, productes ecològics, menús d'empresa gourmet, menús especials de boda... Can Toscà t'ofereix un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques, amb equips interns i externs homologats amb la capacitat de personalitzar al màxim la teva experiència.

Gastronomia casolana catalana

La cuina de Can Toscà està especialitzada en cuina casolana catalana tradicional. Elaborem els nostres plats amb els millors productes de la terra per fer les delícies dels paladars més exigents. Els menús vegetarians i els productes ecològics són uns dels elements destacats de la nostra filosofia gastronòmica, així com treballar amb productes de temporada com a eix central de la nostra cuina. De gener a maig podreu gaudir, per exemple, del nostre menú Calçotada.

Gastronomia gourmet a mida

Can Toscà està especialitzat en celebracions multitudinàries, com bodes o trobades d'empresa. Però cadascún d'aquests esdeveniments és diferent. Per això disposem d'un equip propi que elabora menús a mida. També us oferim la possibilitat de treballar amb els nostres càterings externs homologats, per oferir-vos un ampli ventall gastronòmic d’alta qualitat.