Trobades d'empresa

Un espai polivalent

Grans esdeveniments institucionals, sopars de gala empresarials, trobades informals, reunions privades, dinars amb clients, showrooms o presentació d'actes o productes... La polivalència de recursos de la Finca Can Toscà us permetrà organitzar detalladament esdeveniments a mida amb el màxim rigor i control.

Trobades multitudinàries o reunions privades

Can Toscà pot oferir tant trobades multitudinàries d'empresa com reunions privades, que requereixen de la discreció necessària per aquestes ocasions. Les diferents sales interiors, amb diferents capacitats i els grans espais exteriors o els reservats, us donaran la possibilitat d'organitzar la trobada que necessiteu en unes condicions òptimes.

Una gastronomia d'alçada

Sabem bé que tots els detalls són importants en un esdeveniment públic o privat de categoria, i la gastronomia és un eix principal en la consecució de l'èxit d'aquestes trobades. Can Toscà posa a la vostra disposició un servei de gastronomia cocktail de qualitat i la possibilitat de comptar amb càterings externs homologats per realitzar una experiència gastronòmica a mida.

Serveis d'animació i tècnics

Us posem a disposició serveis complementaris per arrodonir els vostres esdeveniments, ja siguin serveis d’animació per adults o nens, DJ’s, orquestra de músics o serveis tècnics d'imatge i so per a realitzar presentacions, parlaments o conferències.